Poročni šopek 4

Šifra izdelka:

Razpoložljivost: 2 - 3 dni

Cena: 70,00€
Brez DDV: 57,38€
Količina:

Naloga cvetja je tudi ustvarjanje razpoloženja na poroki. Poročni dan je čas za veselje, zato izberite cvetje, ki vas razveseljuje. Vendar ne pozabite, da letni čas in vreme vplivajo tudi na obstoj cvetja. Paziti je potrebno na velikost in obliko poročnega šopka, ujemati se mora z  nevesto in vso vsebino.

Pomladno cvetje: tulipani, narcise, hijacinte, ranunkule, anemone, frezije, marjetke, šmarnice, je nežno in vsebujejo veliko vode in nevarnost, da hitro ovenijo.

Poletno cvetje: dalije, sončnice, kale,grebena… so obstojnejše in zdržijo več časa brez vode, so izrazitejše.

Jesensko cvetje: drobna jabolka, bučke, jerebika, sončnice, hiperikum, kitajske poročne rože – krizanteme, topli odtenki v različnih jesenskih barvah.

Zimsko cvetje: eksotično cvetje – proteje, banksije, ananas v kombinacijah z perjem, kristalčki, perlicam, vzdržljivo cvetje.  

 

 

Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri, cena po dogovoru.
Poročni šopek prilagodimo vašim željam glede cvetlic in oblike, cena po dogovoru.

Ponekod je po tradiciji poročni šopek zadnji dar, ki ga zaročenec da svoji bodoči ženi in s tem  se njegovo dvorjenje zaključi.

Poročni šopek ponavadi nevesta obdrži zase, če je iz cvetja, ki ga lahko posuši, ostane spomin za celo življenje. Nadomestni šopek,  nevesta vrže med neporočene mladenke (katera ga ujame, se naslednja poroči). 

 

UNIKATNA

vabila in darila

BREZPLAČNA

dostava nad 150€

VARNO

nakupovanje